Caner Erkin ve Şükran Ovalı’nın Evine Hırsız Girdi

Ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı, dün gece korku dolu anlar yaşadı. Ünlü çiftin Baltalimanı’nda bulunan evine hırsızın girmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi. Sabah uyandıklarında büyük şok yalayan çiftin hemen polis ekiplerine haber verdiği ifade edildi.

Sabah Emirgan’da gazetecilerle karşılaşan Caner Erkin’in yaşadıkları olayı anlattığı ve hırsızlar tarafından zorlanan kapısının resimlerini gösterdi. Bir süredir İbiza’da tatilde olan ünlü çift eve yeni döndüklerini söylerken, havanın yağmurşlu ve gök gürültülü olmasını fırsat bilen hırsızların evlerinin olduğu bölgeye dadandığını söyledi.

Kapıyı Zorlamışlar Ancak Açmayı Başaramamışlar

Çevredeki birçok eve girmeyi başaran hırsızların kendi kapılarını da zorladığını belirten Caner Erkin, kapının iki ana kilidini kırdıklarını ancak kapıyı tam açamadıkları için içeri giremediklerini belirtti.

Sabah kapıyı gördükleri anda hemen polise haber verdiklerini anlatan Erkin, gerekli şikayette bulunduklarını söyledi. Evden kısa bir süre sonra taşınacaklarını ve yeni evlerine yerleşeceklerini açıklayan Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı’nın tedirgin olduğu için evden söktürdüğü alarmı tekrar taktırdığını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir