Sibel Demiralp: Daha güçlü bir şekilde geliyorum

Sibel Demiralp: Daha güçlü bir şekilde geliyorum

Henüz genç yaşlarda yazılan bir başarı öyküsü, dik duruş, trajedi, sağlık sorunları ve kaderin cilvelerine inat pes etmeyen bir direniş!

Geçtiğimiz günlerde bir youtube kanalı için katıldığı program çekimlerinde yaşadıklarını anlatan ünlü manken, romanı andıran hayat hikayesi ile izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Kariyerinin zirvesinde başına gelen talihsizlikleri ve yaşadığı şiddet olayları ile mücadelesini anlatırken göz yaşlarına hakim olamayan Sibel Demiralp, sorularımız üzerine ‘Artık eskisinden daha güçlüyüm. Hayat bana bu güne kadar adil davranmadı ve çok kez haklıyken haksız duruma düştüm. Yaşanılması gerekiyormuş ve yaşanılmış! Bundan sonra hayatımda yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorum. Çok güzel insanlarla yolum kesişti ve pek yakında bir çok yeni projeler ile ekran karşısına geçmeye hazırlanıyorum, hep birlikte güzel günler göreceğiz’ dedi.

Peki tescilli güzellerimizden Sibel Demiralp kimdir?

26 yaşındaki Sibel Demiralp, 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi oldu. Kariyerinin zirvesinde favoriler arasında gösterildiği uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etmeye hazırlandığı bir dönemde yaşadığı talihsiz olaylar nedeniyle uzun bir süre mesleğine ara vermek zorunda kaldı.

Sibel Demiralp Çukurova Ünivesitesi İşletme mezunudur ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bir medya yapım şirketi ile anlaşan Sibel Demiralp, profesyonel oyunculuk ve diksiyon eğitimi almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir