2. Yarıya 10 Kişi Çıktı, Yine Yendi!

Süper Lig’in 3. Haftasında hız kesmeden devam eden karşılaşmalar, seyir keyfini sonuna kadar yaşatıyor. Lig’in 3. Haftasında Beşiktaş ve Fatih Karagümrük Spor Kulübünün karşılaşması gerçekleşti. Karşılaşma oldukça hareketli geçti. Kartal’ın Teixeira’sı tam anlamıyla bu mücadele için ter döktü.

Geçen seneki sezonun şampiyonu olan Beşiktaş, bu sene de aynı kupayı kaldırmak için hız kesmeden mücadelelerine devam ediyor. Beşiktaş ve Fatih Karagümrük arasında meydana gelen mücadelede 1 – 0 skorla rakibini yenen siyah beyazlı takım oldu.

Kartal’ın göstermiş olduğu mücadele izlemeye değer bir karşılaşma yaşattı. Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, 48. dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı maçta VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlılarda, galibiyet golünü ise yeni transfer Alex Teixeira getirdi.

Maçın ilk yarısında sarı kartı olan Salih Uçan, 48. Dakikada gördüğü ikinci sarı kartla birlikte sahadan çekilmek zorunda kaldı. Takımını 10 kişi bırakan Uçan ayrıca kariyerindeki ilk kırmızı kartı da görmüş oldu. Ancak takımın yeni transferi Alex Teixeira takımın 10 kişi mücadele veriyor olmasına rağmen en iyi şekilde performans göstererek rakip fileye gol göndermeyi başardı. 1xbetm.info

Maçın 30. dakikasında Alex Teixeira, ceza sahası dışından harika bir vuruşla maçın skorunu belirlemiş oldu. Alex böylece Vodafone Park’taki ilk maçında golle buluşmuş oldu. Siyah beyazlıların 10 kişiyle göstermiş olduğu bu mücadeleye övgü yağdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir