Sözleşmeli öğretmenlik mülakat (sözlü sınav) sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB mülakat sonuç tarihi…

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat (sözlü sınav) sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB mülakat sonuç tarihi…

Binlerce öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen KPSS sonrası elde edilen puanlar ortaya çıkmış ve atama yapılacak alanlarda belirli bir sayıda öğretmen mülakatlara çağrılmıştı. Mülakat sürecinin de tamamlanmasının ardından gözler MEB’in sözlü sınav sonucu açıklamasına çevrildi. İşte sonuçların duyurulacağı o tarih ve adayların sonuçlara itiraz edebilecekleri dönem…

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atama takviminde yer alan bilgilere göre sözlü sınav sonuçlarının ilanı 8 Temmuz’da yapılacak. Sonuçların ilan edilmesinin ardından da 12-16 Temmuz tarihleri arasında mülakat sonuçlarına itiraz edilebilecek. İtirazların sonuçları ise 2 Ağustos’ta açıklanmış olacak.

Tüm sıralamalar belirlendikten sonra 1-6 Eylül tarihleri arasında atama tercihleri alınacak. Atama tercihlerinin sonuçları ise 8 Eylül’de açıklanmış olacak. Adaylar yeterli puanlara sahipse 8 Eylül itibariyle görev alacakları okulları öğrenmiş olacaklar.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi mülakat sonuçlarının e-devlet üzerinden erişime açılması bekleniyor. Sonuçlar yine bu adresten açıklanırsa ilgili bağlantı üzerinden öğrenilebilecek.

E DEVLET MÜLAKAT SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir