Ofislerde Özel Metal İmzası

 

Özel Metal, Rafet Göncü tarafından 1965 yılında İstanbul’da kuruldu. Yurt dışında ve yurt içinde hizmetler veren firma 50 yıllık tecrübesi ile göz dolduruyor. Büro mobilyası sektöründe özel ve kamu kurumlarına hizmet veriyorlar. Yaklaşık 2000 metre karelik fabrika, internet satışı ve özel olarak dizayn edilmiş showroom ile tüm müşterilerin hayal ettiği konforlu ofisleri tasarlıyorlar. Özel Metal kendi ürettiği ofis mobilyalarının yanı sıra sektörlerinde öncü diğer firmalarında distribütörlük işini yapıyor. Firmanın hizmeti sadece ofis mobilyasını tasarlayıp projelendirmek ile bitmiyor. Hayalinizdeki ofis mobilyalarını satın aldıktan sonra montajını yapıp ürünlerin garantisini vererek müşteri memnuniyetini sağlıyorlar.

Özel Metal Ofis Mobilyaları

Firma, ofis mobilyaları konusun da geniş bir yelpazeye sahiptir.

  • VIP kişilerin makam odalarına ofis mobilyası,
  • Müdür ve yönetici odalarına ofis mobilyası,
  • Hareketli ve modüler mobilyalar,
  • Ofisleri bölümlere ayırmak için sistemler,
  • Arşiv üniteleri,
  • Depolama üniteleri,
  • Ofis için Koltuk, kanepe ve oturma grupları
  • Çelik eşyalar,
  • Cafe, restoran ve hastane konseptleri verilen hizmetle arasında yer alır.

Özel Metal Referans İşleri

Özel Metal Oyak beton, BMC, Gazprom, Gürsoy Grup, TJK, Yapı Kredi Bankası, Bilet-ix,HDİ Sigorta, İsbak, Yeşil Holding, Türk Telekom, Organik Kimya, Sur Yapı, Hastel Kablo, Memorial Hastaneleri, Gübretaş, Ortadoğu Grup, Arslan Alüminyum, İstaç ve Asssitt gibi birçok kurumsal firmaya hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Metal Ürünleri

Özel metal, alanında uzman kadrosu ile müşterilerin göz zevkini alacak ürünler tasarlamaya devam ediyor.

-Ofis Mobilyaları: Yönetici takımları, masa takımları, çoklu çalışma masası (ikili, dörtlü ve altılı), bankolar ve toplantı masaları,

-Ofis Koltukları: Yönetici koltukları, şef koltukları, fileli koltuklar, çalışma koltukları, grammer tipi ofis koltukları, toplantı koltukları, bekleme koltukları, misafir koltukları, sinema koltukları, konferans koltukları ve tabureler,

-Ofis Kanepeleri,

-Depolama Sistemleri: Kapaklı olan ofis dosya dolabı (80lik), açık ofis dosya dolabı (80lik), açık ve raflı ofis dosya dolabı (80lik), kompakt sistemli arşiv dolabı (ikili, üçlü ve dörtlü),

-Cafe Grupları: Cafe sandalyeleri ve cafe masalarıdır.

Özel Metal Kalite Politikası

Sürekli kendini geliştirmeyi hedefleyen Özel Metal, hizmet ve ürün kalitesinden asla ödün vermiyor. Gün içerisinde market, ofis, kamu kurumu ya da özel kurum gibi alanlara gideriz. Mekânlara girdiğimizde ilk baktığımız yer mobilyalar ve dekorasyondur. Dekorasyon yapılırken ve mobilya seçilirken her zaman içimizi açacak renkler seçilir. Bu seçimler müşterinin güven ve beğenisini kazanma yoludur.

Ofis Eşyası Seçimi

Hangi sektörde iş yapılıyorsa o sektöre uygun mobilyanın ve dekorasyonun seçimi en doğrusu olacaktır. Bir iş yerinde çalışan sayısı çok ve bir alanda birden çok kişi çalışıyor ise çoklu çalışma masası seçimi doğrudur. Çalışma alanlarında her daim temiz ve yeni mobilya seçimi işin ne kadar önemsendiğini gösterir. Kullanılan şık ofis ve büro mobilyaları ise kurumsallığın bir göstergesidir. Mobilyalar arasındaki uyum ve takım olması gösterilen özenin kanıtıdır.

Ofislerde Görüntü Kirliliği

Ofislerde kötü görüntüye sebep olan karışıklıklar gelen müşteri tarafından hoş karşılanmayabilir. Bu karışıklığı gidermek için büro dolapları tercih ediliyor. Dolaplar raflı, kapaklı ve kapaksız olabilir. Bu sayede evraklar kirlenip tozlanmazlar. Sistemli bir çalışma kanıtı olan arşivleme bölümü oldukça önemlidir. Eski olan bütün evraklar arşivde depolanır. Depolanırken de gelişigüzel olarak değil, düzenli bir şekilde yerleştirilir. Firma, işyerinde tüm bu düzensizlikler ve karmaşıklıkları gidermek için göze de hitap eden ofis mobilyaları tasarlıyor.

Ofis Sandalyesi ve Koltuğu Nasıl Seçilir?

Ofis için sandalye ya da koltuk seçilirken en önemli özellik ergonomidir. Kullanan kişinin beden rahatlığı işin performans artırımı ile doğru orantılıdır. Sandalyenin ya da koltuğun renk uyumu ve diğer mobilyalar ile uyumu daha sonra gelir. Personelin rahat çalışabilmesi için odanın renklerinin ferah olması, aydınlık, mobilya uyumu ve temizlik gibi etkenler önemlidir. Galileo ofis koltuğu, şık tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile Özel Metal’in en çok tercih edilen koltuklarının en başında geliyor. 3 yıl garanti verilen ve E1 standartlarına uygun üretilen koltuk, ofisinizi hem daha düzenli hem de daha ferah gösteriyor.

Koltuk nemli bir bez yardımı ile kolayca temizlenebiliyor. Leo 4A model koltuk ise şık tasarım ile ofislerin aranan koltuklarındadır. Cam bölmesi ile göze hitap eden Leo 4A model koltuk, şıklığı ve rahatlığı ile genelde yöneticiler tarafından tercih ediliyor. Galileo ofis koltuğu ve Leo 4A ofis koltuğunu görmek için Özel Metal’in İstanbul’da bulunan showroomunu ziyaret edebilir ve koltuk keyfini burada yaşayabilirsiniz.

Ofis Masası Nasıl Seçilir?

Özel Metal, ofis masası tasarlarken önceliğini her zaman ergonomiden yana kullanıyor. Falkon Masa Takımı, kullanacak kişinin öncelikle bel ve omurga rahatlığını sağlıyor. Bunun üzerine mükemmel renkleri, kurumsallığı yansıtması ve şık tasarımı ile alıcıların tercih sebebi oluyor. Falkon masa takımı kullanılan odalarda ferahlığı da sağlıyor. Şık görünüm, ferahlık ve mükemmel renkler ile sizi keyifli çalışma saatleri bekliyor olacak. Ofislerde masa takımı olarak seçilebilecek diğer kaliteli ürün ise Siderya masa takımıdır. Siderya masa takımı X ayağı görünümü ile öncelikle ortama kurumsallık katıyor. Alışılagelmiş tüm ofis mobilyalarını unutun. Siderya masa takımı ergonomisi ve harika tasarımı ile şirket yöneticileri tarafından çok tercih ediliyor.

Workstation Masa Seçimi

Workstation masalar genel olarak çok personelin çalıştığı ve aynı işi birden fazla kişinin yaptığı ofislerde tercih ediliyor. Workstation masaların tercih sebeplerinden biri de çalışma alanının dar olmasıdır. Bu masalar ikili, dörtlü ve altılı olabiliyor. Bir masa üzerinde camlı bölmeler ile bölünmüş birkaç masa ve çalışanları düşünün. Tamamen yerli üretim olan masaların renk ve bölme seçenekleri vardır. Seçilen ofis sandalyesi masaya göre rahatça ayarlanabiliyor. İstenildiği durumda masa altına raf ya da çekmecede ekleniyor. Görüntü karmaşasından kurtaran Workstation masalar Özel Mobilya’nın showroomunda sizleri bekliyor.

Çağrı Merkezleri İçin Mobilya

Şirket kurumsallığının belirtisi olan çağrı merkezlerinin her geçen gün sayısı artıyor. Çağrı merkezleri bilindiği üzere 7/24 hizmet veriyor. Burada çalışanlar için en önemli durum çalışılan alanın rahatlığıdır. Rahat olmayan bir ofis iş performansını olumsuz etkileyecektir. Özel Metal, çalışanların motivasyonunun artması için mobilya tasarlıyor. Çağrı merkezlerinde kullanılan ergonomik ve şık masa takımları çalışanlar tarafından büyük beğeni alıyor. Özel metal imzalı ofis mobilyaları çağrı merkezlerinde çalışanların rahatlığını sağlıyor.

Ofiste Mobilya Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Hemen hemen günümüzün birçoğunu ofislerde geçiriyoruz. Doğru seçimler yaparak ofis yaşantımızı daha renkli ve çekilir hale getirebilmek elimizdedir. 1965 yılından bu yana ofis mobilyası sektöründe hizmet veren Özel Metal mobilya seçerken bize yardımcı oluyor. Peki, mobilya seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

Öncelikle kurumsal bir firma olarak seçim yapılacaksa kimliğe uygun renkler tercih edilmelidir. Şirketinizde kaç bölüm varsa o kadar masa takımı alınacaktır. Seçimler yaparken kalabalık renklerden ziyade birbirine zıt ama sadece renkler tercih ediniz. Ofisler de olmazsa olmaz olan dinlenme alanlarına ihtiyaç vardır. Bu alanlarda seçilen beyaz ve krem tonunda renkler çalışanları biraz daha rahatlatacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir