Endüstriyel Yedek Parça ve Ekipmanlar

 

Büyük işletmelerde çalışanların ve hizmet verilen kişilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için endüstriyel mutfak sistemleri kurulur. Buralarda ihtiyaç oranında yemek pişirme işlemleri yapılır. İşletmeler bu sistemi kurarken endüstriyel mutfak ekipmanları ihtiyaçlarını karşılamak için hırdavat mutfak firmasından ürün tedariki yaparlar. Tüm endüstriyel yedek parça ürünlerini firmanın sitesinden online olarak sipariş verebiliyorsunuz. Endüstriyel mutfak aksesuarları olarak, çalışanlar için tek kullanımlık boneler, kapüşonlu tulumlar, tava açma aparatı, dolap kilitleri, çeşitli menteşeler gibi çok farklı ürünler firmanın sitesinde yer alıyor.

Ürün Kategorileri

Firmanın internet sitesinde müşterilerine sunduğu ürünler için oluşturulan ürün kategorileri arasında, kilitler, menteşeler, ayaklar, braçollar, kulplar, raf sistemleri, kapı contaları ve kimyasal gruplar olarak ürünler sınıflandırılmıştır. Her müşteri ihtiyaç duyduğu aparat ve aksesuar ürünlerinin seçimlerini siteden yapabiliyor ve online olarak güvenli bir şekilde satın alabiliyor. Firma tüm ürünlerinde iade garantisi, taksitli ödeme seçeneği sunmaktadır. Satın alınan ürünler kargo ile belirtilen adresi gönderiliyor. Ödeme işlemlerinde tüm güvenlik sistemleri kullanılmakta ve müşterilerin ödeme bilgileri güvenlik altında tutulmaya çalışılıyor.

Kilitler

Endüstriyel mutfaklarda kullanılan tüm dolap ve tezgahların dolap bölümleri sürekli kapalı kalmalıdır. Vitrin dolapları ve tezgah dolaplarının kapalı kalabilmesi için kullanılan kilit sistemlerinin kaliteli ve sağlam olması gerekir. Kaliteli kilit sistemleri dolapların sessiz ve güvenli kapanmasını sağlayan sistemlerdir. Firmanın ürünleri arasında bulunan otomatik kilit sistemlerinin yerine montajı oldukça basit ve kullanışlıdır. Otomatik kilit sistemleri genellikle, vitrin buzdolaplarında, kasap dolaplarında, meşrubat dolaplarında, pasta dolaplarında, medikal dolaplarda, tezgah dolaplarında kullanılmaktadır.

Farklı sektörlerde ve alanlarda kullanılan bu tür dolapların hepsinde güvenlik açısından otomatik kilit sistemleri kullanılır. İhtiyacınız olduğunda firmanın internet sitesinden online olarak kilit siparişi verebilirsiniz. Kilit çeşitleri, kutu kilitleri, dolap kilitleri, cam kilitleri, asma kilitler, mıknatıslı kilitler, çekmece kilitleri, pano kilitleri, mandal gergi kilitleri, endüstriyel mutfak ve ticari dolap kilitleri olarak çeşitlendirilebilmektedir.

Menteşeler

Kapaklı dolap sistemlerinde kullanılan tüm kapakların dolaba montajı menteşeler kullanılarak yapılmaktadır. Her kapak ve dolap çeşidine göre menteşe yapıları değişmektedir. Firmanın internet sitesi menteşeler kategori bölümünden istediğiniz kapak modeline göre menteşe seçimini ürün sıralaması yaparak bulabilirsiniz. Aynı yer için kullanılacak olan dolaplarda farklı menteşe çeşitleri kullanılabilmektedir. Dolabın imalatı sırasında yapılan tasarım ile hangi menteşe çeşidinin kullanılacağı belirlenmektedir. Dolap imalatçıları ya da kullanım sırasında hasar gören menteşelerin değiştirilmesi için dolap kullanıcıları menteşe ihtiyaçlarını hirdavatmutfak.com sitesinden karşılayabilirler. Firma endüstriyel mutfak ekipmanları olarak genellikle buzdolabı, hazırlık ve pişirme ekipmanları, derin dondurucular, fırınlar, buz makineleri, çalışma tezgahları için yedek parça temini yapmaya çalışıyor.

Tezgah ve Dolap Ayakları

Evlerde ve endüstriyel alanlarda kullanılan tüm tezgah ve dolaplar yerleştirilirken yerden belirli bir mesafede yüksek olacak şekilde yerleştirilir. Bunun nedeni herhangi bir su ıslanması durumunda alttan zarar görmesini önlemek içindir. Firmanın sitesinde satışını yaptığı ayak çeşitleri plastik, ahşap ve metal olmak üzere farklı gruplardadır. Bunlar kullanılacak olan tezgah ya da cihazın durumu ve ağırlığına göre değişmektedir. Genellikle paslanmaz ayak çeşitleri kullanılarak sistemin daha şık görünüme sahip olması ve sürekli temiz görünmesini sağlamak için tercih edilmektedir.

Tüm ayaklık çeşitleri yükseklik ayarlama özelliğine sahiptir ve dolap ya da tezgahın kurulu bulunduğu yerin zemin yapısına göre dengeleme yapılabilmektedir. Ayaklar altın kauçuk parça bulunur, herhangi bir sarsıntının olmasını ve dolabın titreşimli çalışmasını önlemeye çalışır. Tüm ayak çeşitlerinin montajı kolaydır. Dolap ve tezgah imalatçıları kullanacakları ayak çeşitlerine göre ayak bağlantı yerlerini hazırlarlar ve ayakların sağlam bir şekilde montajını sağlarlar.

Soğutma Sistemleri

Endüstriyel mutfaklarda derin donduruculara daha fazla ihtiyaç duyulur. Çeşitli gıda ürünleri toplu olarak alınır ve bu dolaplarda uzun süre bozulmadan saklanabilmektedir. Soğutma sistemleri olarak buz makineleri, buzdolapları ve teşhir dolapları kullanılmaktadır. Tüm bu sistemlerin kurulumu ve düzenli çalışması için çeşitli ekipmanlara ihtiyaç duyulmaktadır. İhtiyaç duyulan tüm ekipmanlar Hırdavat Mutfak firmasından temin edilebilmektedir. Firma ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürünleri sizlere online internet sitesinde sunuyor ve güvenli alışveriş imkanları ile satın almanızı sağlıyor.

Soğutma sistemi olarak kullanılan tüm dolap çeşitlerinin, kapı kilitleri, kapı menteşeleri, dolap ayakları, tel raflar, kapı contaları gibi tüm ekipmanları firmadan satın alabiliyorsunuz. Dolapların hava sıcaklığını belirli düzeyde tutabilmesi için kapı contalarının, kilit sisteminin sağlam olması gerekir. Kullanıma bağlı olarak zamanla eskiyen parçaları değiştirmek istediğinizde firma ile iletişime geçmeniz yeterli oluyor. Ya da internet sitesi üzerinden kendiniz rahatlıkla satın alabiliyorsunuz.

Mutfak Hazırlık Araçları

Endüstriyel mutfaklarda yapılacak olan yemek pişirme işlemlerinde tüm hazırlık ekipmanlarına sahip olduğunuzda işlerinizi daha kolay yapabileceksiniz. Bunun için, çeşitli mikser, blender, et kesme bıçakları, kemik testereleri, dilimleme makineleri, hamur makineleri gibi çeşitli ekipmanların bulunması gerekir. Firma endüstriyel mutfak alanında tüm yedek parça ve ekipmanların en kalitelilerini müşterilerine sunuyor. Hazırlık ekipmanları arasında, kahve makineleri, çaydanlıklar, fincan çeşitleri, içecek ekipmanları gibi tüm malzemeler yer alıyor. Sıcak içecekler için ayrı soğuk içecekler için ayrı ekipmanları yine firmanın internet sitesinde bulabiliyorsunuz. Pişirme ekipmanları olarak, fırın, ocak gibi endüstriyel mutfak eşyaları yer alıyor.

Aynı zamanda bu eşyalara ait çeşitli kulp, açma kolu gibi aparatları yine internet sitesinde bulabiliyor ve online olarak satın alabiliyorsunuz. Hazırlık ekipmanları ve pişirme ekipmanları seçimi yapılırken kaliteli ve kullanışlı olmasına dikkat edilmelidir. Geniş yemek pişirme kapasitesine sahip olan otel, yurt, hastane, fabrika gibi işletmeler için kaynatma kazanları, pişirme tencereleri, tavalar kullanım amacına uygun olarak seçilmelidir. Firma sunduğu tüm ürün çeşitleri ve ekipmanları endüstriyel mutfak sistemleri için sınıflandırmıştır.

Çalışma Üniteleri

İşletmelerin mutfak bölümlerinde kullanılan tüm çalışma tezgahları sağlık açısından uygun olmalı ve güvenli olarak montajının yapılmış olması gerekir. Kullanılan çalışma tezgâhlarının paslanmaz ve çizilmez ürünlerden yapılmış olmasına özen gösterilmelidir. Tezgahların sabitlenebilmesi, kapak sistemlerinin kapama sistemini sağlıklı yapabilmesi için tüm bağlantı aparatlarının, kilit sistemlerinin ve kapı contalarının sağlam olması hem sağlık hem de verimli kullanım açısından önemlidir.

Sürekli kullanılan sistemlerde bazı aparatlar zamanla hasar görmekte ve değiştirme ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bu durumlarda hırdavat mutfak firması hirdavatmutfak.com sitesi üzerinden ihtiyaç duyabileceğiniz tüm yedek parça ve ekipmanların tüm çeşitlerini sizlere sunarak, ihtiyacınız olan ürünü kısa yoldan ve en ekonomik fiyatlarla satın almaşınızı sağlıyor.

Ürün Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar

Endüstriyel mutfak sistemlerinin kurulumu için mutfak ekipmanları seçiminde öncelikle işletme büyüklüğü ve mutfak olarak kullanılacak olan alanın ölçülerine göre ürün seçimi yapılmasına dikkat edilmelidir. Endüstriyel mutfaklarda öncelikle ürün kalitesine ve bütçeye uygun olması göz önünde bulundurulmalıdır. Tezgah olarak kullanılacak olan alanların paslanmaz ve zor çizilebilen özelliklere sahip olması, tüm menteşe ve kilit sistemlerinin sağlam olması gerekir. Firma online sitesinde ihtiyaç duyulabilecek tüm yedek parça ve çeşitli ekipmanları temin etmeye çalışıyor. Müşterilerine güvenli ödeme sistemleri ile satış yapıyor ve satın alınan tüm ürünleri anlaşmalı kargo firması ile adrese teslim olarak gönderiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir