CANLI | Türkiye müjdeyi bekliyor! Dakika dakika tüm detaylar

CANLI | Türkiye müjdeyi bekliyor! Dakika dakika tüm detaylar

İşte tüm Türkiye’nin beklediği müjde öncesi dakika dakika yaşanan tüm gelişmeler:

14.13: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrası Eyüp Sultan Camii’nden ayrılırken vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından açıklama yapacağı Dolmabahçe’ye doğru hareket etti.

5f3fac8bbf2144075473b289

14.00: CNN TÜRK muhabiri Zeynep Karamustafa canlı yayında son durumu anlattı:

“Dolmabahçe’deki çalışmalar tamamlandı. Erdoğan yakın kurmaylarıyla burada olacak. Bize gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ulusa sesleniş konuşması gibi olacak. Erdoğan konuşması sırasında Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e de bağlanacak.”

13.20: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Eyüp Sultan Camii’ne geldi.

5f3fa1e0bf2144075473b280

13.12: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kısıklı’daki konutundan çıktı. Erdoğan cuma namazını kılmak için Eyüpsultan Camii’ne hareket etti.

5f3fa0adbf2144075473b26e

FUAT OKTAY: BİR RÜYA GERÇEK OLUYOR

13.38: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bugünün Türkiye için önemli bir gün olduğunu belirterek, “Bir rüya gerçek oluyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Twitter’daki hesabından, “Müjdeler olsun, bugün büyük Türkiye için önemli bir gün. Bir rüya gerçek oluyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizde hamdolsun yeni bir sayfa daha açılıyor” ifadelerini kullandı.

BAKAN ALBAYRAK’TAN HEYECANLANDIRAN PAYLAŞIM

13.05. Hazine ve Maliye Bakanı

ALTUN: BUGÜN BİR MÜJDEMİZ VAR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaşarak, “Bugün bir müjdemiz var” dedi.

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonla görüşürken çekilen fotoğrafını paylaşarak, “Memleketimiz için, gelecek nesiller için duyguda biriz, sevinçte biriz, hüzünde biriz. Bugün bir müjdemiz var. Heyecanda biriz” ifadelerini kullandı.

Memleketimiz için, gelecek nesiller için duyguda biriz.
Sevinçte biriz.
Hüzünde biriz.
Bugün bir müjdemiz var.
Heyecanda biriz.

KALIN’DAN, ‘MÜJDE’ PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından, ‘Müjdeye 2 saat kala’ notuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanı Erdağan’ın tarihi açıklamayı yapmasına 2 saat kala Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kalın, ‘Müjdeye 2 saat kala’ notuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını paylaştı. 

Müjdeye iki saat kala…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir