Türkiye Kupası’nda 5. Tur İlk Maçları Tamamlandı

Türkiye Kupası’nda 5. Tur İlk Maçları Tamamlandı

Süper Lig’de forma giyen takımlarında Türkiye Kupası maçlarına dahil olması ile birlikte yaşanan heyecanda arttı. Gösterilen performanslar taraftarın yakından ilgisini çekti. Bu turda toplamda 16 karşılaşma oynandı. Ağırlıklı olarak sahaya çıkan takımlar arasında favori takımlar kazanmasını bildi. En büyük sürpriz ise Galatasaray ile Tuzlaspor karşılaşmasında yaşandı. Evinde Tuzlaspor karşısında şok bir yenilgi alan sarı kırmızılılarda oyuncular eleştiri aldı. İyi bir oyun sergilenemezken, sahada hırsta görülmedi. Genç yeteneklerin ve yedek oyuncuların ağırlıkla sınıfta kaldığı maçta tek beğeni toplayan isim Emin Bayram oldu. 16 yaşındaki genç yetenek fiziği ile de savunmada dikkat çekti. Betpas farkını üye olan herkes yakından yaşıyor.

Kupada Karşılaşmalar Bol Golle Tamamlandı

Sahaya turun ilk maçında kendisine avantaj oluşturmak için çıkan takımlar boy gösterdi. TFF ikinci lig takımlarının da yer aldığı tur mücadelelerinde büyük bir çekişme yaşandı. Favori olarak sahaya çıkan takımlar büyük oranda kazanmasını bildi. Bu maçlarda farklı sonuçların alınması da dikkatlerden kaçmadı. En çok merak edilenler arasında Fenerbahçe, İstanbulspor takımını 4 golle geçti. Trabzonspor ve Başakşehir takımları da kazanmasını bildi. Galatasaray hayal kırıklığı yaşatırken, turun son ayağında Beşiktaş rakibini farklı geçmesini bildi. Ağırlıklı olarak takımlarda forma şansı bulamayan isimlere görev verildi. Ortaya çıkan sonuçlar ise teknik heyet tarafından yoğun analize tabi tutuldu.

Her Maç Ayrı Bir http://alahabibi.com/ Heyecanı Beraberinde Getirdi

Sahaya çıkan takımların kazanma arzusu ile oynaması, heyecanı da artırdı. Kora kor geçen karşılaşmalarda bolca gol pozisyonu yaşandı. Gollerle süslenen karşılaşmalar istatistiki açıdan zengin görüntüler oluştururken, taraftar ve futbol severler adına da olumu sonuçlar doğurdu. Ortaya çıkan sonuçların keyifli futbol akşamlarını da beraberinde getirdiğini söyleyebiliriz. Kupada şimdi gözler oynanacak olan rövanş maçlarına çevrildi. En çok ise evinde farklı yenilen Galatasaray’ın durumu kendi lehine nasıl çevireceği konuşuluyor. İlk maçta forma giyen isimlerden kimlerin tekrar sahada olacağına ise teknik heyet karar verecek. Maçlar final havasında geçecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir