Endüstriyel Temizlik Kimyasallarında Güvenilir Firma

İzmir’in Menderes ilçesinde kurulan firmamız, endüstriyel temizlik ürünleri, endüstriyel temizlik malzemeleri gibi konularda hizmet vermektedir. Sadece Menderes ilçesinde değil birçok ilçede hizmet vermekteyiz. Geniş ürün portföyüne sahip olan firmamız siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermek için çabalamaktadır.

Biz Kimiz?

Bu sektörde 7 yılı aşkın süredir hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize yaklaşık 25 bin ürün tedarik ettik. 500’ü aşkın müşterimize hizmet verdik ve geri dönüşler aldık. Geri dönüşler sayesinde mutlu olduk ve daha da çalışarak siz değerli müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için çabaladık. Firma olarak amacımız satış öncesi veya satış sonrası fark etmeden en iyi hizmeti sunmaktır. Amacımız doğrultusunda en birçok endüstriyel temizlik markaları ile iş birliği yapmaktayız. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda birçok endüstriyel temizlik ürünleri ve havuz kimyasalları sunmaktayız. İstenilen malzemeleri tedarik ederek müşterilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmaktan gurur duyuyoruz.

Ürünler
Ürünler kategorimizde birçok ürün bulunuyor. Gıda grubu, kağıt grubu, medikal, çöp torbaları, havuz kimyasalları, deterjan grubu, temizlik ekipmanları ve mutfak ekipmanları gibi birçok kategoride ürün tedarikleri gerçekleştiriyoruz. Ürünler farklı endüstriyel temizlik markaları aracılığı ile satışa sunuluyor. Sizde bu ürünler için hafta içi ve cumartesi günü saat 09:00 – 19:00 saatleri arasında bize ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz. Site içerisinde istediğiniz kategoriye tıkladığınız zaman detaylı bilgi için doldurmanız gereken bir form karşınıza çıkıyor. Formda bulunan bilgileri doğru bir şekilde doldurduğunuz zaman firmamız tarafından size bilgi aktarımı sağlanacaktır. Endüstriyel temizlik ürünleri ve daha birçok kategori için bize ulaşın.

Markalar
Firma olarak birçok marka ile anlaşma sağladık. Sizin istediğiniz bütün malzemeleri tedarik edebilir ve sorunlarınıza çözüm getirebiliriz. Web sitemiz içerisinde birçok marka bulunmaktadır. Bu markaların ürünleri firmamız tarafından tanıtılmaktadır. Detaylı bilgi edinebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz. Genel olarak çalıştığımız endüstriyel temizlik markaları vardır. Ama müşteri isteğine göre istenilen markalar da tedarik edilebilir. Bunların dışında ihtiyacınız olduğu anda malzemeler ayağınıza kadar firmamız tarafından getirilir. Bunlar için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Ayrıca sitemiz aracılığı ile ürünler hakkında oluşturulan kataloglara göz atabilir, yaptığımız çalışmaları inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir