Milli Takımda Mehmet Topal Sürprizi

 

Türkiye’de İsveç ve Ukrayna maçı öncesinde aday kadroda sürpriz bir gelişme yaşandı. Sakatlığı yeni geçen Mehmet Topal, aday kadroya davet edildi.

Fenerbahçe’de sakatlanana kadar ilk 11’de mücadele eden Mehmet Topal, sakatlığı sebebiyle son 3 lig maçını kaçırmıştı. Alanyaspor öncesinde sakatlığı geçen Mehmet Topal, maç kadrosunda yer aldı. Bir önceki milli maç döneminden bu yana sadece 1 resmi maça çıkan Mehmet Topal, enteresan bir şekilde tekrar aday kadroya çağrıldı. Mircea Lucescu’nun forma vermesi durumunda İsveç ve Ukrayna maçlarında Mehmet Topal ay yıldızlı formayı terletebilecek.

Takımın En Tecrübelisi Olacak

İsveç ve Ukrayna maçı öncesinde Tarkan Serbest, Okan Kocuk, Merih Demiray, Kenan Karaman gibi genç oyuncuları kadroya çağıran Lucescu’nun Mehmet Topal’ı da takıma davet etmesi enteresan bulundu. Takımın en tecrübeli ismi olan Mehmet Topal’ın genç oyunculara abilik etmesi için kadroda yer aldığı tahmin ediliyor.

İsveç Maçındaki Kayıp C Ligine Düşmek Anlamına Gelecek

17 Kasım tarihinde Konya’da oynanacak olan İsveç maçı, Türkiye’nin Uluslar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek. B Ligi’nde mücadele eden Türkiye, kaybetmesi durumunda bir sonraki organizasyonda C Ligi’nde mücadele edecek. Küme düşmek istemeyen ay yıldızlılar mücadeleden galibiyet çıkarmak zorunda.

İsveç cephesinde ise bu mücadele, grup liderliği şansını son maça taşıma mücadelesi olarak görülüyor. 1 puanla grubun son sırasında yer alan İsveç, önce Konya’da Türkiye ile karşılaşacak. Bu maçtan galibiyet dışında bir sonuç alınması durumunda İsveç’in grup liderliği şansı kalmayacak. Eğer bu maç kazanılırsa 20 Kasım günü Stockholm’de Rusya karşısında final maçına çıkacaklar. 2 maçta 6 puan İsveç’i grup lideri yapacak.

Milli maçlar Uluslar Ligi’nde haftanın oranlarını mobil bahis siteleri arasında Bets10 giriş işlemi yaparak inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir