CAM VE PASLANMAZ DUŞAKABİNLER

 

Banyo tasarımlarına göre farklı modellerde duşakabin modelleri mevcuttur. Duşakabin Ankara şubesinde hizmet vermekle birlikte, teknik hizmetler için iletişim numaralarından irtibata geçilebilir. Banyoların şıklığına zarafet katan duşakabin modelleri ve menteşeleri müşterilerimizin isteğine göre belirleniyor. Uygun fiyatlarda her evin banyosuna uygun olan döşeme işlemleri yapmaktayız.

Vitrinli Duşakabinler

Paslanmayan ve kullanıma elverişli olan duşakabin modellerine katalogumuzu ziyaret ederek inceleyebilirsiniz. Katalog modelleri dışında hayalinizdeki banyo duşakabinleri için tasarımlar oluşturuyoruz. Duşakabin fiyatları kullanım amacına ve işlevine göre farklı aralıklarda yer alıyor. Su, buhar, çizilme ve diğer etkenlere karşı dayanıklı olan ürünlerimiz garantilidir. Hareketsiz ve hareketli cam bölmesi olan kayar duşakabin modelleri de bulunuyor. Banyo dışında istenilen oda bölümlerine de eklenen şık duşakabinler de vardır. Vitrinli duşakabinlere ait olan banyo dolapları ve askılıkları da bazı duşakabin modellerine ek olarak birlikte montelenir.

Duşakabin Çeşitleri

Ürün ve katalog seçeneklerimiz arasında pivot, paslanmaz, temperli duşakabinler de vardır. Askılı vitrinler, hareketsiz cam bölmeli ve pirinç rulmanlı modelinde olan duşakabinleri müşterilerin beğenisine sunulmakta. Ürünlerin garantili olması ve kullanım ömrünün uzun olması ile birlikte paslanmaya karşı kaliteli malzemeler ile hazırlanmıştır. Nokta menteşeli olan tek kapılı duşakabinlerin yanı sıra, kayar kapılı olan mevcut model seçenekleri de bulunuyor. Banyoların daha ferah ve kullanışlı olması için vitrinli, askılı, dolaplı ve isteğe göre eklenen diğer özellikteki dolaplarında eklemelerini yapmaktayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir