Aydınlı Mehmet Hoca Tv8’de

 

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan ve dünyanın dört bir yanından ziyaretçisi olan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca Tv8’e röportaj verdi.

Uyguladığı alternatif tedavi yöntemleri ve parapsikoloji alanında yaptığı çalışmalarla ulusal basında sık sık yer alan ünlü Havas Alimi Aydınlı Mehmet Hoca’nın Bozdoğan’da bulunan merkezine Tv8 çekim ekibi geldi. Günler öncesinden randevu alan Tv8’in çekim ekibi Aydınlı Mehmet Hoca’yla uzun bir röportaj gerçekleştirdi.

Birçok ünlüye spiritüel danışmanlık hizmeti veren ve tanınmış isimlerin ziyaret ettiği Aydınlı Mehmet Hoca’nın Aydın’ın Bozdoğan ilçesine gelen ekip, hocayla alternatif tedaviden parapsikolojiye, büyüden musallata kadar birçok konu hakkında röportaj yaptı. Aydınlı Mehmet Hoca’nın merkezinde bulunan kalabalık karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Tv8 ekibinin uzun süre Bozdoğan’da kaldığı ve esnafa Aydınlı Mehmet Hoca’yı sorduğu öğrenildi.

Tv8’i geri çevirmedi

Konuyla ilgili konuşan Aydınlı Mehmet Hoca’nın yardımcılarından Hakdan Solak ise, “Hocamızla birçok kanal röportaj yapmak istiyordu. Hocamızı ziyaret eden ünlü bir iş adamı aracı oldu. Hocamız aynı zamanda danışanlarından biri olan iş adamının ricasını kırmadı ve röportaj gerçekleşti. Hem Aydın’ın tanıtımına hem de alternatif tedaviyi denemek isteyenler için verimli bir çalışma oldu” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir