Galatasaray transfer

Galatasaray son dakika transfer haberleri… Galatasaray’a talih kuşu kondu. Alex Telles’e PSG talip oldu, Sarı-kırmızılılar bu transferde kârdan yüzde 10 pay alacak. UEFA’nın kararının açıklanmasının ardından Fernando Muslera’ya iyi bir teklif gelmesi halinde satış kararı alındı. Sarı-kırmızılar eski gözdeleri Giannelli Imbula için yeniden harekete geçti. Mustafa Cengiz’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Nagatomo’da Real Betis’in araya girmesi moralleri bozarken, Trezgeuet için ise kiralama formülü düşünülüyor. İşte son dakika Galatasaray transfer haberleri.

Eski Galatasaraylı yeni Porto’lu Alex Telles için Paris Saint Germain, Liverpool ve Chelsea yarışıyor. Galatasaray, Telles’i 6.5 milyon euro’ya Porto’ya satarken bir sonraki satışta kârdan yüzde 10 pay hakkına sahip. Telles’in serbest kalma ücreti 40 milyon euro. Bu durumda kâr 33,5 milyon euro olacak ve bunun yüzde 10’u da 3.35 milyon euro’ya denk geliyor. Galatasaray bu transferin sonuçlanmasıyla kasasına bu kadar para eklemiş olacka.

Teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, orta sahada eski gözdesi için yeniden devreye girdi. Hedefteki isim Giannelli Imbula. Geçtiğimiz sezon Igor Tudor’un istediği isimler arasında yer alan 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, Stoke City’den kiralık olarak Fransız temsilcisi Toulouse’un yolunu tutmuştu. Imbula’yı takibini sürdüren Galatasaray, Premier Lig’den düşen Stoke City’e kiralama teklifi yaptı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray’la ilgili İtalyan basını flaş bir transfer iddiası ortaya attı. Ülkede yayım yapan Il Secolo XIX adlı internet sitesi, Cimbom’un orta sahanın solunda forma giyen Diego Laxalt’ı gündemine aldığını yazdı. Haberde Genoa’da forma giyen oyuncunun transferi için Lazio’nun bir adım önde olduğu belirtilirken Cim Bom’un da oyuncuyu yakından takip ettiği kaydedildi. 25 yaşındaki Uruguaylı için devrede olan diğer kulüplerinse Atalanta, Torino ve Bologna olduğu öne sürüldü.

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bournemouth’ta oynayan Fildişili sol kanat Max Gradel Galatasaray’a önerildi.

Bruma’nın menajeri açıkladı

Galatasaray’ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Bruma için menajerinden açıklama geldi. Portekizli oyuncunun menajeri Catio Balde, genç oyuncunun Galatasaray’a döneceği haberlerini yalanladı.

Şampiyonlar Ligi’nde tarihi yenilik
Şampiyonlar Ligi’nde tarihi yenilik
Orta sahada birçok aday üzerinde duran sarı-kırmızılı kurmaylar son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Leicester’ın devre arasında 24.5 milyon euro’ya Sporting Lizbon’dan aldığı Adrien Silva’yı mercek altına aldı. Kiralanması için sıkı bir pazarlığa girişileceği öğrenildi Ada temsilcisiyle 29 yaşındaki Portekizli yıldızı kiralamayı düşünüp düşünmedikleri konusunda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir