Susurluk’ta Otobüs Devrildi; 1 Ölü 47 Yaralı!

Bayramın ilk gününden trafikte acı haberler gelmeye başladı. Bayram tatilini memleketinde geçirmek isteyenler yollara düşerken, Türkiye genelinde yollar oldukça yoğun trafikle mücadele etmek zorunda kaldı.

Yolların bu kadar dolu olması da üzücü haberlerin gelmesine neden oldu. Acı haberlerden bir tanesi sabaha karşı Balıkesir – Susurluk yolundan geldi. Sabah 06:30 sıralarında bir yolcu otobüsünün devrilmesi sonucunda araçta bulunan yolculardan bir tanesi hayatını kaybetti, 47 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 4 tanesinin durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Şoför Direksiyon Başında Uyudu İddiası

Ulusoy firmasına ait olduğu öğrenilen yolcu otobüsünün yol kenarına devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden yolcunun Yusuf Sonposta olduğu belirtildi.

Kazanın sebebi ile ilgili ise ortaya atılan iddiada, yolcu otobüsünün şoförünün direksiyon başında uyuması belirtildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekibinin sevk edildiği belirtildi. Ekipler, yan devrilen otobüsteki yolcuları tek tek çıkardı. Otobüsten çıkartılan yaralı yolcuların ambulanslar ile Balıkesir ve Susurluk’ta bulunan devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındığı ifade edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir