Kalite ve Yenilikçi Anlayış

Araç beyinlerine kablolar vasıtası ile bağlanarak arıza ya da hatalı sistemlerin tespitinde kullanılan arıza tespit cihazları çok çeşitli markalar ile sunulmakta. Ancak bu tür cihazlarda ve çözüm hizmetlerinde yüksek kalite standartları ile hizmet alabilmek önem taşır. Metadiag firması, binek araçtan, ağır vasıta araçlara kadar uzanan geniş araç çeşidi için bu araçların tüm marka ve modellerinde hizmet sunuyor.

Bu araçlar da arıza tespit için gerekli tüm ekipman ile yazılımların, Türkiye sağlayıcısı ve üreticisi olarak çalışıyor. Kaliteli hizmet anlayışını, geniş bilgi birikimi ile sağlarken, tüm teknolojik gelişmeleri takip eden yenilikçi anlayışı ile de sektörün öncü firması konumuna yükselmeyi başarmış durumda.

Her Aşamada Yanınızda

Firmanın sağladığı hizmet çeşitlerine baktığınızda, ChipTunning, adblue iptal işlemleri ve çözümleri, araçlara yönelik akıllı takip sistemleri ve arıza tespit cihazları gibi geniş bir alanda çalışma yapıldığını görebiliyorsunuz. Firma bu tür hizmet ve satışlarının öncesinde ve sonrasında ki tüm aşamalarda teknik destek sağlamaya devam ederken, sattığı tüm ürünlerde güncelleme desteği ve garanti imkanları da sunuyor.

Güçlü Kadro

Firma kadrosunda, profesyonel deneyime sahip mühendisler ile konusunda bilgili teknik ekipler çalışıyor ve her türlü ihtiyaçlarınız noktasında üst düzey kalitede çözümler sunuyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir