Penis Büyütme

Penis Büyütme

Son yılların en ileri yöntemleri ile gerçekleştirilen penis büyütme ameliyatı ile penisin uzaması ve kalınlaştırılması sağlanabilmektedir. Penis büyütme ameliyatı sırasında perdeli penis denilen durumun varlığı da söz konusu ise gerekli düzeltmeler yapılmaktadır.

Penis Büyütme Ameliyatı

Penis boyutu kişiye ve topluma göre değişiklik göstermektedir. Standartların altında penis boyuna sahip olanlar ya da penis boyundan memnun olmayanlar için tercih edilebilecek tek yöntem penis büyütme ameliyatıdır.

Oldukça güvenli olan penis büyütme ameliyatında bir kaç farklı yöntem kullanılabilmektedir. Ameliyat sonrasında penisin fonksiyonlarına herhangi bir zarar gelmez ve bu anlamda herhangi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalınmaz.

Penis Kalınlaştırma Ameliyatı

Penis kalınlaştırma ameliyatı yine penis büyütme ameliyatı sırasında gerçekleştirilmektedir. Penis kalınlaştırma operasyonu için göbekten yağ dokusu alınmakta ve enjekte edilerek daha kalın bir görünüme kavuşması sağlanmaktadır. Penis kalınlaştırma ameliyatı esnasında mutlaka yağ enjeksiyonun doğru bir şekilde yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde peniste şekil bozukluğu ya da düzensizlik gibi sorunlar ile karşı karşıya kalınabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir