Siz İsteyin Yeter

 

Yeni iş kuracak olanlar ya da işini genişletmek isteyenler için farklı noktalarda yeni ofisler açmak hem zaman alan hem de zahmetli işlerdir. Son yıllarda hazır ofis sistemi geliştirilmeye başlandı ve Servcorp şirketi bu konuda dünya genelinde hizmetler veriyor. Yeni bir ofise ihtiyacınız olduğunda, ofisin yerini, iç dekorasyonunu, çalışma masalarını, sandalyesi, telefonu, interneti, çay ve kahve makinesine kadar tüm ayrıntılar hazırlanıyor ve size sadece bilgisayarınızı alıp gelmek kalıyor. Servcorp şirketi hazır ofis levent bölgesi hizmetlerinde sizlere yüksek katlı binalarda istediğiniz tarzda ofisler hazırlıyorlar.

Hazır Ofis Nedir?

Günümüzde yeni nesil çalışma alanı olarak tanımlanan hazır ofis terimi son yılların en çok tercih edilen ofis edinme yöntemi olmaktadır. Servcorp.com sitesini incelediğinizde dünyanın farklı ülkelerinde hazır ofis işlerini yaptıklarını görebiliyorsunuz. Sizlerde ofis kurulumunun yorucu ve uğraştırıcı işleri ile uğraşmadan ve enerjinizi tamamen işinize harcayarak yeni bir ofis sahibi olabilirsiniz. Ülkemiz İstanbul’da daha çok Levent hazır ofis seçenekleri büyük firmalar tarafından değerlendirilmektedir. Farklı yerlerde şirket merkezi bulunan kuruluşlar, işlerini genişletebilmek ve farklı yerlerde temsilciliklerinin olabilmesi için bir ofise ihtiyaç duyarlar. Servcorp firması bu aşamada sizlere yardımcı oluyorlar ve ofisinizi hazır olarak sizlere teslim ediyorlar.

Sanal Ofis

İnternetin insanlık hayatına girmesiyle birlikte sanal sözcüğü daha sık duyulmaya başlanmıştır. Birçok girişimci belirli bir ofise ihtiyaç duymadan işlerini yürütebilmektedir. Ancak şirket kurulumunu yapabilmek ve kurumsal kimlik kazanabilmek, müşterilerine resmi bir adres gösterebilmek için bir ofise ihtiyaç duyacaktır. Ayrıca size gelecek olan kargoların teslim alınması, size gelen çağrıların cevaplandırılması gereken bir yere ihtiyaç vardır. İşte buralar sanal ofislerdir. sanal ofis Levent  hizmetlerini sizlere Servcorp şirketi çalışanları çeşitle seçenekler ile sunmaya çalışıyorlar. Sürekli seyahat ederek çalışan, danışmanlık hizmetleri verenler, home-office çalışanlar sanal ofise ihtiyaç duyan kesimlerdir.

Ofis İç Mekan Düzenleme

Çalışma alanlarının düzenlenmesi, yapılacak olan çeşitli tadilat işleri, en zahmetli ve zor işlerdir. Bu zahmetlerden kurtulmak artık çok kolaydır. Servcorp şirketi sizler için tüm düzenlemeleri yapıyorlar ve sizin istediğiniz tarzda bir ofisi çalışma alanı olarak eksiksiz olarak sizlere teslim ediyorlar. Şirketten bu hizmeti alarak, yapılacak olan tadilat işlerine, mobilya gibi çeşitli ofis döşeme ürünlerine yapacağınız masrafları işinize yaparak, işinizi geliştirebilirsiniz. Servcorp profesyonel olarak sürekli bu işi yaptığı için sizlere en iyi ofis iç düzenlemesini yapıyor ve daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmaya çalışıyorlar.

Servcorp

Şirket ilk olarak 1978 yılında Avustralya Sidney şehrinde kurulmuş, 1999 yılında Avustralya Borsasında halka arz edilmiştir. Dünyanın birçok ülkesinde hazır ofisler, sanal ofisler, toplantı salonları hazırlayarak şirketlere hizmet sunmaktadır. Günümüzde dünyanın 23 farklı ülkesinde 54 farklı şehirde 160’dan fazla lokasyonda hizmet vermektedir. Dünyanın bilinen en ünlü iş ve ticaret merkezlerinde lokasyonları bulunmaktadır. Ülkemizde merkez ofisi İstanbul Levent Tekfen Tower iş merkezinde bulunmaktadır. Ülkemizde faaliyetleri bulunan tüm yabancı ve Türk şirketlerine farklı lokasyonlarda hazır ofisler hazırlayarak hizmet vermektedir.

Hazır Ofis Kolaylığı

Yeni ve farklı bir ofise ihtiyaç duyduğunuzda Servcorp hazır ofis seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. İşinizdeki başarınızı artması, işinizin büyümesi için sizlere esnek çözümler sunulmaktadır. Ofis ortamının görüntüsü, hem çalışanlar hem de sizi ziyaret eden müşterileriniz için önemli bir izlenimdir. Hazır ofis seçenekleri, ofis kiralama hizmetlerine göre daha karlı ve kolaydır. İş merkezlerinde bir ofis tercih ediyorsanız Servcorp lokasyonlarını değerlendirebilir ve ofisinizin en iyi şekilde hazırlanmasını, sizlere eksiksiz olarak teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Hazır ofis sektöründe ülkemizde hizmet veren en büyük kuruluşlardan birisi Servcorp markası ilk sıralarda gelmektedir.

Sanal Ofis Hazırlama

Orta ve küçük ölçekli birçok kuruluş için düşük maliyetli, sanal ofisler hazırlanmaktadır. Birçok küçük şirket sadece adresinin belli olması, gelecek olan kargolarının kaybolmadan teslim alınması ve gelecek bazı çağrılara cevap verilebilmesi için sanal ofise ihtiyaç duymaya başlamıştır. İnsanlar işlerini sürekli dışarıda yaptıklarından, işleri için bir ofis kullanmamakta ancak resmi adres için bir yer göstermek zorundadırlar. Servcorp şirketinin vermiş olduğu hizmetler arasında sanal ofis hizmetleri bulunmaktadır.

Farklı lokasyonlarda kendinize bir sanal ofisi bulabilirsiniz. Sanal ofis, ofis masraflarınızı en alt seviyede tutacak aynı zamanda sizlere tam donanımlı bir ofis izlenimi kazandıracaktır. Pazarlama işlerinde müşteriler muhatap oldukları firmanın öncelikle adresini araştırırlar. Bu nedenle home-office çalışsanız bile şirketiniz için bir adrese ihtiyacınız vardır. Servcorp şirketi bu ihtiyacı çok iyi analiz etmekte ve profesyonel olarak dünyanın birçok noktasında sanal ofis hizmetleri vermektedir.

Sanal Ofisin Önemi

Bireysel çalışan ya da ürün pazarlaması yapan şirketlerin müşterileri, iş yaptıkları firmaya çeşitli nedenlerle güven duymak isterler. Birlikte çalıştıkları şirketlere ulaşmak istediklerinde cep telefonu numaraları fazla güvenli gelmemekte ve şirkete bakış açısında değişiklik oluşmaktadır. Bu nedenle sanal ofis hizmetlerinden faydalanarak şirketinize ait bir adres belirlemiş, bir sabit telefon numarası ile müşterilerinize cevap vermiş olursunuz. Servcorp sizler için oluşturduğu sanal ofislerde telefonlarınızı cevaplayacak ve sizler adına gerekli notları alacak birilerini bulundurmaktadır. Şirketinizin itibarının artması ve müşteri ağının genişlemesi için sanal ofislerin önemi her zaman ortaya çıkmaktadır.

Toplantı Odaları

Servcorp şirketi ülkemizde levent hazır ofis hizmetlerinin dışında, firmalara en önemli ticaret merkezlerinde toplantı ve konferans salonu hizmetleri de vermektedir. Firmalar günlük toplantı ihtiyaçları ya da üst düzey görüşmeleri için büyük bir toplantı salonuna ihtiyaç duyabilirler. İstediğiniz özelliklerde bir toplantı salonuna sahip olabilmeniz için Servcorp şirketi ile görüşmeniz yeterli olacaktır. Yapacağınız sunumlar için konferans salonları ve tüm toplantı salonu ihtiyaçlarınız en iyi şekilde karşılanmaktadır.

Toplantı Salonu Özellikleri

Servcorp şirketinin sunmuş olduğu toplantı salonu hizmetlerinden faydalanmak istediğinizde şirketin size sunacağı toplantı salonu özellikleri arasında şunlar bulunmaktadır. Öncelikle profesyonel destek ekibini hazır bulunduruyorlar. Toplantı salonunda %100 verimlilikte ve kesintisiz internet sağlamaya çalışıyorlar. Farklı noktalarla görüşebilmeniz için video konferans sistemini hazır tutuyorlar. Misafirlerinizi karşılayabilmek ve onları en iyi şekilde ağırlayabilmeniz için esnek seçenekler sunuyorlar.

Toplantı öncesi ve sonrasında tüm katılımcılara ücretsiz ikramlarda bulunuyorlar. Toplantı salonlarının tüm dekorasyonunun 5 yıldızlı olacak şekilde ayarlıyorlar ve size prestij kazandırmaya çalışıyorlar. Servcorp sizlere en kaliteli hizmetleri en iyi fiyatlarla sunmaya çalışıyor. Çeşitli uygulamalar üzerinden toplantı rezervasyonlarının yapılabilmesi için sizlere her türlü imkanı sunuyorlar.

Servcorp Hizmetleri

Dünyanın 23 farklı ülkesinde hizmet vermeye çalışan şirket profesyonel ekipleri ile farklı alanlarda hizmetler sunarak sizlere en iyi hizmetleri vermeye çalışıyorlar. Şirketin vermiş olduğu hizmetler arasında, Bilgi teknolojileri ve alt yapı desteği, kurum için IT desteği, firmalar için çağrı yönlendirme hizmetleri, hazır ofis, sanal ofis, toplantı ve konferans salonu hizmetleri, ortak çalışma alanı oluşturma, ofis kiralama gibi işlerinizi kolaylaştıracak tüm hizmetler bulunmaktadır. Ülkemizde yabancı firmaların temsilcilik oluşturmaları ve ofis bulma işlemlerini kolaylaştırmak için her türlü destek hizmetini veriyorlar. Servcorp şirketine web sitesinde yer alan telefon numaraları ve diğer iletişim bilgileri üzerinden rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir