İstaş Teknik ile Kalıcı Çözümler Üretin

 

Uzunca bir süredir kombi, su deposu, klima bakım, onarım ve temizliği gibi alanlarda müşterilerine hizmet veren İstaş teknik firması, sektör içerisinde kazandığı bilgi ve deneyimi ivedilikle çalışmalarına yansıtmakta ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesince kesintisiz hizmet sağlıyor. Eğer sizler de sahibi olduğunuz kombilerin, klimaların, su depolarının, su sebillerinin periyodik olarak bakımlarını ve rutin kontrollerini yaptırmak isterseniz, atmanız gereken tek adım iletişim numaraları üzerinden İstaş Teknik ile iletişim sağlamaktır.

Bunu gerçekleştirmeniz halinde olası problem ve sorunların önüne geçebileceğiniz gibi aynı zamanda klima, su deposu izolasyon ve kombi bakımı gibi durumlarda tehlike doğurabilecek olaylara karşı da önlem almış olacaksınız. Öte yandan İstaş Teknik ekibinin sağlamış olduğu hizmetlerden olan su deposu temizleme işlemi gibi uygulamalardan istifade ederek sahibi bulunduğunu cihazların ve makinelerin uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Öte yandan İstaş Teknik şirketi bu gibi hizmetlerinin haricinde başka alanlarda da hizmet veriyor. Bu bakım, onarım ve su deposu yalıtımı yapan şirketin başlıca diğer hizmetleri; su sebili dezenfektasyonu, kaymaz zemin uygulaması( kaygan zeminleri kaymaz hale dönüştüren uygulama), çatı izolasyonu, klima bakım ve onarımı gibi hizmetlerdir. Özellikle izolasyonu ve temizleme işlemleri konusunda işinde uzman ve deneyim sahibi bir ekiple çalışan firma haftanın 7 gün 24 saati boyunca hizmet vermekte olup, müşterilerinin yardımlarına mümkün olan en kısa süreçte yetişmeye ve sorunlar karşısında çözüm yolu üretmeye çalışıyor.

İstaş Teknik Çalışma İlkeleri

Müşterileriyle kurdukları güven bağını güçlendirmek ve müşterilerinin problem ve sıkıntılarına en kısa sürede yanıt verebilmek amacıyla günün her saati hizmet ulaştıran bu şirket, karşılık güven ilişkisine, % 100 müşteri memnuniyeti ilkesine, dürüstlüğü önem vermekte olup, aynı zamanda yaptığı çalışmalara bu ilkeler yansıtmaktadır. Kaliteli hizmet ve profesyonel desteğin gücüne inanan İstaş Teknik çalışmalarında hiçbir zaman müşterileri arasında ayrım gözetmez.

Müşterilerine her daim objektif olarak yaklaşan İstaş Teknik, aynı zamanda müşterilerine ulaştırdığı hizmetlerde yaptığı bakım ve onarım işlerine karşılık olarak garanti veriyor. Eğer sizler de kombi, petek, su deposu, su sebili temizlemesi, onarımı, bakımı, dezenfektasyonu gibi işlemler için profesyonel bir yardım ve destek sağlayan İstaş Teknik ile çalışmak istiyor ve garantili hizmetlerden istifade etmek isterseniz, irtibat hattı üzerinden şirket yetkilileri ile görüşme sağlayabilir, hizmetler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kaymaz Zemin Uygulaması

Bilindiği üzere kaygan zeminler sağlık açısından her zaman tehdit oluşturan ve bedensel açıdan sakatlanmalara veya yaralanmalara yol açabilecek unsurlardır. Bu nedenle pek çok hane ve işletme ıslak veya kuru farketmeksizin kaygan zeminler için kaymaz zemin uygulaması yaptırma ihtiyacı duymaktadır. Bu nedenle İstaş teknik şirketi, kayan zeminler için plas anti slip adı verilen uygulamayı gerçekleştirmekte olup, bu uygulama sayesinde kolay bir şekilde kayan zeminleri kaymaz hale getiriyor. Plas anti slip olarak adlandırılan uygulama esnasında İstaş Teknik ekibi hiçbir şekilde yer döşemesine zarar vermeden yapılıyor. Bu işlemdeki temel amaç kayan zemin üzerinde yer alan gözle görülmeyen boşlukları plas anti slip denilen madde ile doldurmaktır. Bu işlem sonrasında kayan zeminler bu işlem sayesinde kaymaz hala gelmektedir. Sizler de bu kayan zeminleriniz için İstaş Teknik firmasının kaymaz zemin hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Kombi Bakımı

Soğuk kış günlerinde ve sıcak su kullanımlarının vazgeçilmezi olan kombilerin uzun ömürlü olması ve insan sağlığı açısından herhangi bir tehlike yaratmaması için rutin olarak bakım ve kontrollerinin yapılması gereklidir. Bakımı ve rutin kontrolleri yapılan kombilerin uzun ömürlü olduğu yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Ancak bilgi sahibi olunmadan kullanıcılar tarafından yapılacak kombi bakımına yönelik olarak müdahaleler kombilerin arızalanmasına ve bozulmasına sebebiyet verebilir.

Bununda ötesinde bilinçli olunmadan kombi sahipleri tarafından gerçekleştirilen müdahaleler sağlık açısından tehdit yaratacak durumlarda ortaya çıkarabilir. Bu nedenle kombi bakımlarının mutlaka İstaş Teknik firması gibi işinin ehli firmalar tarafından yapılması önemli bir konudur. İstaş teknik kombi bakım hizmeti sayesinde sizlerde kombilerinizi oldukça uzun ömürlü ve tam verimle kullanabilir, ısınma maliyetlerinizi en az % 20 oranında azaltabilirsiniz. Aynı zamanda İstaş Teknik firması kombi bakım hizmetlerinden yararlanan müşterilerine % 20 indirim kampanyası uyguluyor.

Petek Bakımı

Petek bakımı tıpkı kombi bakımı gibi hayati bir önem taşıyan eylemdir. Düzenli aralıklarla petek bakımı uzman eller tarafından gerçekleştirilen kaloriferler her zaman ısınma anlamında daha fazla verim sağlayacaktır. Aynı zamanda rutin bakımları ve kontrolleri yapılan petekler ısınma faturalarını en az beşte bir oranında azaltacağı gibi aynı zamanda meskenin daha hızlı ısınmasını ve ısının muhafaza edilmesini sağlayacaktır. Çünkü petek bakımı yapılmayan sistemler ısıyı koruyamaz ve ısınma konusunda tam verim sağlayamaz. Bunun sonucunda da mesken sahiplerinin ısınma bedelleri her zaman yüksek tutarlarda geliyor. Eğer sizler de bu gibi durumlardan müzdarip iseniz yapmanız gereken tek şey, pete bakımı konusunda işinde uzman bir ekibe sahip olan İstaş Teknik ile görüşmek olmalıdır.

Çatı İzolasyonu

Soğuk, karlı ve yağmurlu havalarda çatı izolasyonu olmayan yapılar binanın olumsuz yönde etkilenmesine neden olabilir ve bina ömürlerinin kısalmasını sağlayabilir. Bunun yanı sıra yağmurlu havalarda çatıdan sızan sular binanın en aşağıda yer alan temellerine kadar inebilir. Bu durum oldukça sakıncalı bir durumdur ve şüphesiz binanın ömrünü azaltan bir olaydır. Bu nedenle pek çok yapıda olması gereken işlem çatı izolasyon işlemleridir. Bu çerçevede çatı izolasyon işlemlerinde kullanılacak malzemeye karar veren firmanın işinde uzman olması kadar uygulama esnasında kullanacağı malzemenin kalitesi de önemlidir. İstaş Teknik, çatı izolasyon işlemlerinde ivedilikle hizmet sağlamakta olup, aynı zamanda piyasada yer alan en kaliteli çatı izolasyon malzemelerini kullanmakta ve deneyimli ekibi ile profesyonel destek sağlamaktadır.

Su Deposu Temizleme Hizmeti

Bugün pek çok apartman ve işletme, zor durumlar için temizlik ve içme suyu olarak su deposu kullanıyor. Ancak bu su depolar düzenli bir şekilde temizlenmediği sürece insan sağlığı bakımından oldukça tehlikeli bir materyale dönüşebilir. Çünkü periyodik olarak dezenfektasyon işlemleri yapılmayan su depoları mikropların ve bakterilerin elverişli bir şekilde üreyebileceği yerlerdir. İstaş Teknik işletmesi, su deposu temizliği işlemlerini özel makine ve teçhizatları ile birlikte özenli bir şekilde yapıyor. Dezenfektasyon işlemleri sırasında kullanılan maddeler hiçbir şekilde sağlık açısından tehdit oluşturmuyor. Aynı zamanda İstaş firması personelleri kullanılmaz olarak nitelendirilen su depolarının temizleme işleminden sonra yeniden kullanılabilir duruma getiriyor.

Su Deposu İzolasyonu

Su depoları, bu gün pek çok yapı ve sanayi işletmesinin zor durumlar için kullandığı önemli bir suyun muhafaza edildiği bir yerdir. Ancak zamana ve yanlış kullanıma bağlı olarak su depoları çatlayabilir, içerisinde su kaçağına neden olabilecek bir hasar meydana gelebilir. Bu durum su deposu sahiplerine maddiyat anlamında ciddi zararlar verebilir. Bu nedenle kaçak durumlarında yapılması gereken en temel ve en etkili yöntem su deposu izolasyon işlemidir. Su deposu izolasyonu, su depolarında meydana gelen kaçakların giderilmesini sağlayan ve aynı zamanda diğer arızaların da tespit edildiği işlemin genel ismidir. İstaş Teknik şirketi, her biri konusunda eğitimli ve güler yüzlü personeli ile su deposu izolasyon işlemlerini mümkün olan kısa sürede yapmaktadır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir